Kronika e Zezë

879 qytetarë gjobiten për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendi

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit janë regjistruar 879 gjoba për mosmbajtjen e maskës.
Ministria e Punëve të Brendshme bën apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga Covid-19.