Kronika e Zezë

796 gjoba për mosmbatjen e maskës mbrojtëse

MPB informon se gjatë 24 orëve të kaluara në t

MPB informon se gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale në fytyrë, janë regjistruar 796 shkelje. Nga MPB apelojnë qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.