Ballkan

781 raste të reja me koronavirus në Greqi, regjistrohen 24 viktima

Autoritetet shëndetësore në Greqi konfirmuan 78

Autoritetet shëndetësore në Greqi konfirmuan 781 raste të reja me Covid-19 .Ndërkohë, gjatë 24 orëve të fundit 24 pacientë kanë humbur jetën për shkak tëvirusit.Në të gjithë spitalet Covid, janë në intubim 376 persona.  Ndërkohë Greqia vijon vaksinimin me vaksinën Pfizer. Johnson & Johnson dhe Moderna.