Kronika e Zezë

737 dënime për mos mbajtje të maskave

Gjatë 24 orëve të kaluara (01 / 02.11.

Gjatë 24 orëve të kaluara (01 / 02.11.2020) në territorin e RMV, lidhur me masën për mbajtjen e maskave, janë regjistruar 737 kundërvajtje.
Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, në mënyrë që ta parandalojnë virusin Covid-19.