Shëndetësi

54 pacientë me oksigjeno terapi në Spitalin e Gjakovës

Spitali i Përgjithshëm Gjakovë ja njoftuar se gjatë 24 orëve në këtë spital janë trajtuar 94 pacientë të hospitalizuar për Covid-19.

Sipas spitalit, 61 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv, 21 pacientë të konfirmuar negative, 12 pacientë presin rezultatet, 54 pacientë me oksigjeno terapi, 6 pacientë në CPAP masked he 1 pacientë i intubuar.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Njoftimi i plotë:

Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës, datë 22 Nëntor 2020 ora 8 është:

94 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid,
61 pacientë janë të konfirmuar Covid-19 Pozitiv,
21 pacientë të konfirmuar negativ
12 pacientë presin rezultatet
54 pacientë me oksigjeno terapi,
6 pacientë në CPAP maske,
1 pacientë i intubuar.

 Ju rikujtomë qytetarëve se spitalet po mbushen, mbani maskat,distancen dhe higjenen.