Kronika e Zezë

506 gjoba për mosmbajte të maskës në Maqedoni

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni in

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga kjo ministri thonë se në 24 orët e fundit janë regjistruar 506 raste të mosmbajtjes së maskës mbrojtëse.
MPB ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.