Kronika e Zezë

461 gjoba për qytetarët që nuk kanë mbajtur maska

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni nj

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni njofton se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga koronavirusi.

Nga kjo ministri thonë se në 24 orët e fundit janë regjistruar 461 raste të mosmbajtjes së maskës mbrojtëse.
MPB ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID- 19.