Kronika e Zezë

401 sanksione për mosmbajtje të maskës

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni nj

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni njofton se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga kjo ministri thonë se në 24 orët e fundit janë regjistruar 401 raste të mosmbajtjes së maskës mbrojtëse.
MPB ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.