Maqedoni

360 Gradë, Shilegov flet për ndotjen e ajrit në Shkup

Kryetari i Shkupit, Petre Shilegov për Alsat në emisionin “360 gradë” ka debatuar ashpër për çështjen e ndotjes së ajrit në Qytetin e Shkupit. Ai u përplas disa herë me drejtuesin e emisionit “360 gradë”, Vasko Popetrevski për sa i përket ndotjes së qytetit që veçmë ka filluar me ardhjen e sezonit të dimrit.

Më poshtë një shkëputje e debatit:

Gazetari: A ju kujtohet çfarë keni thënë për ndotjen e ajrit?

Shilegov: Absolutisht e di çfarë kam bërë për ndotjen e ajrit sepse nëse e trajtoni ndotjen e ajrit sikur problem që mund ta zgjidhni momentalisht, atëherë jeni gabim dhe gënjeni. Atë që e kam thënë unë në fushatë ka qenë se prej ditës së parë do të punoj për ndotjen e ajrit.

Gazetari: Çfarë kemi bërë lidhur me ndotjen?

Shilegov: Tre janë bazat prej të cilave vjen ndotja e ajrit sidomos gjatë dimrit kur është më se i qartë. Ngrohja e shtëpive, trafiku në përgjithësi dhe ndotja industriale.

Gazetari:Në këto pika shumë gjëra janë vetëm të paralajmëruara.

Shilegov: Nuk janë të paralajmëruara. Për shembull në trafik. Etiketat ende nuk janë të vendosura, nuk janë zbatuar

Loading…