Shqipëri

36 shqiptarë kthehen në Rinas pas refuzimit të azilit në Francë e Belgjikë

36 shqiptarë janë kthyer në vend pasi kanë

36 shqiptarë janë kthyer në vend pasi kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen apo u është refuzuar azili në Francë dhe Belgjikë.

Sipas njoftimit mësohet se janë riatdhesuar në Shqipëri 31 shqiptarë nga Franca dhe 5 nga Belgjika.
36 shqiptarë janë kthyer në vend pasi kanë shkelur rregullat e qëndrimit në hapësirën Schengen apo u është refuzuar azili në Francë dhe Belgjikë.

Sipas njoftimit mësohet se janë riatdhesuar në Shqipëri 31 shqiptarë nga Franca dhe 5 nga Belgjika.