Maqedoni

192 sanksione në Shkup, 116 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (18.04.2021) ka vazhduar me kontrollete shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në qytetin e Shkupit ka shqiptuar gjithsejtë 192 gjoba, prej të cilave 116 për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 3 për makinë të paregjistruara.

– Advertisements –

Janë shqiptuar edhe 10 gjoba për përdorim të celularit gjatë vozitjes, 4 për mosvënien e rripit të sigurisë si dhe 17 gjoba të tjera për parkim të parregullt.