Kronika e Zezë

163 shkelje në trafik në Shkup, 73 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së

Ministria për Punë të Brendshme gjatë ditës së djeshme (23.04.2021) vetëm në territorin e Shkupit ka regjistruar 163 shkelje të rregullave në trafik. Prej tyre 73 për tejkalim të shpejtësisë. Nga MPB-ja gjithashtu njoftojnë se janë shqiptuar edhe 8 gjoba për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 2 gjoba për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara. Janë shqiptuar edhe 4 gjoba për përdorim të celularit gjatë vozitjes, 2 për kalim në të kuqe në semaforë dhe 47 gjoba për parkim të parregullt.