Shëndetësi

15 të vdekur dhe 1 mijë e 35 raste pozitive me COVID-19 në Maqedoninë e Veriut gjatë 24 orëve

Ministria e Shëndetësisë së Veriut ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 1 mijë e 35 raste pozitive.

Sipas njoftimit janë kryer 3 mijë e 143 teste.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 15 të vdekur nga ky virus.

MSH në Maqedoninë e Veriut njofton se janë shëruar edhe 98 persona.