Kult

11 skulpturat më të pazakonta në botë (FOTO)

Në mesin e statujave dhe monumenteve tra

Në mesin e statujave dhe monumenteve tradicionale, gjenden disa vepra arti ku imagjinata duket se ka kaluar çdo kufi.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Koha për një udhëtim interesant në krijimtarinë botërore… / Ndertiminfo/ KultPlus.com

The post 11 skulpturat më të pazakonta në botë (FOTO) appeared first on KultPlus.