Ballkan

10 viktima dhe 428 të infektuar me Covid-19 në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1853 testime të realizuara, 428 persona kanë rezultuar pozitivë me virusin korona.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Shkup-200, Kumanovë-16, Dibër-2, Shtip-9, Prilep-29, Tetovë-30, Strugë-2, Veles-6, Manastir-14, Ohër-4, Kavadarc-17, Gostivar-5, Gjevgjeli-15, Strumicë-11, Kriva Pallankë-1, Radovish-6, Koçan-12, Probishtip-1, Makedonski Brod-2, Pehçevë-1, Berovë-5, Vallandovë-2, Vinicë-3, Dellçevë-4, Kratovë-2, Sveti Nikollë-3, Kërçovë-11, Resnjë-10 dhe Negotinë-5.

Instituti i Shëndetit Publik në 24 orët e fundit ka regjistruar 128 pacientë të shëruar nga korona virusi.

Shkup-57, Kumanovë-11, Shtip-6, Prilep-8, Tetovë-8, Strugë-2, Veles-2, Manastir-2, Ohër-2, Gostivar-2, Strumicë-7, Kriva Pallankë-1, Radovish-6, Koçan-8, Vallandovë-1 dhe Kërçovë-5.

Ndërkaq në 24 orët e fundit betejën me virusin korona e kanë humbur 10 pacientë.

Shkup-2, Prilep-2, Tetovë-2, Shturgë-1,Kunanovë-1, Strumicë-1 dhe Kriva Pallankë-1.